www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Produkty Moxa společně s operačním systémem Windows 7 tvoří novou cestu pro sériová komunikační řešení

Společnost Moxa oznamuje, že její multiportové sériové karty, USB-to-Serial převodníky a sériové servery prošly Windows 7 WHQL certifikaci. Od svého uvolnění v říjnu 2009 je nový operační systém Microsoft pozitivně hodnocen pro výrazné vylepšení oproti předchozím verzím Windows.

Windows 7 mají vylepšenou podporu dotykových rozhraní a jsou proto vhodné pro mnoho aplikací využívajících dotykové displeje jako jsou kiosky, lékařské přístroje, mobilní zařízení, doprava nebo vojenská technika. Široký sortiment produktů pro připojení sériových zařízení umožňuje projektantů systémů kombinovat starší sériová zařízení s nejmodernějším OS a nejnovějšími inovacemi uživatelského rozhraní. Robustní kovová konstrukce zařízení Moxa zajišťuje spolehlivý provoz v náročných podmínkách.

Jednočipové řešení ASIC od společnosti Moxa společně s vysokou spolehlivostí a efektivitou Windows 7 poskytují vysoký výkon v průmyslových aplikacích. Jednočipový design zajišťuje integritu přenosu velkých objemů dat v průmyslových komunikacích díky integrovanému XON/XOFF řízení toku dat a velké vyrovnávací paměti. Další ovladače pro různé varianty operačních systémů od vestavných jako např. WinCE a QNX, přes desktopové jako např. Windows a Linux, až po serverová řešení jako jsou SCO OpenServer, SCO UnixWare nebo Solaris, zajišťují použitelnost výrobků Moxa na různých úrovních systémů.

Pro získání více informací o produktech Moxa podporujících systém Windows 7 prosím navštivte následující stránky Moxa:

http://www.moxa.com/product/multiport_serial_board.htm

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.