www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
feature_top

Spolehlivé bezdrátové sítě s redundantními spoji

Představte si dva generály. Každý z nich táboří se svým vojskem na jednom kopci a mezi nimi je údolí zaplněné nepřátelskými jednotkami. První generál vyšle svého nejlepšího zvěda, aby se proplížil údolím a doručil na protější kopec následující zprávu: „Naši jedinou nadějí je koordinovaný útok, nejednotné zahájení útoku by znamenalo katastrofu. Pokud budu ujištěn, že se ke mně přidáte, zahájím útok o půlnoci.“ Druhý generál vyšle posla s odpovědí potvrzující souhlas s útokem.

Problém je, že i když jsou obě zprávy doručeny, nemá ani jeden z generálů absolutní jistotu v současné zahájení útoku. Vzhledem k nespolehlivosti poslů nemá druhý generál jistotu, že jeho odpověď byla doručena prvnímu generálovi a ten útok zahájí. První generál sice odpověď obdržel, ale ví, že druhý generál si jejím doručením není jistý. Tato nejistota ohrožuje na obou stranách odvahu potřebnou k útoku... celý článek


feature_bottom

 

Další články

PRODUKTOVÉ INFORMACE

line

REFERENČNÍ APLIKACE

line

NOVINKY A UDÁLOSTI

feature_bottom

 

Kontakt Moxa
box

 
Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.