www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Text

Modernizujte své kritické CCTV systémy pomocí moderních H.264 IP vidoeserverů

Společnost Moxa oznamuje zahájení prodeje nového je jednokanálového průmyslového videoserveru VPort 461, který umožňuje vícenásobný video stream s kódováním D1 H.264 nebo MJPEG pro náročné dohledové IP systémy. Moxa VPort 461 poskytuje nejvyšší kvalitu obrazu na trhu, ale zároveň si vystačí s menší šířkou pásma než jiné komprimovací standardy.

Převod stávajících CCTV systémů na IP video přináší větší flexibilitu a škálovatelnost. Pro takovýto přechod lze jednoduše použít Moxa VPort 461. Použití VPort 461 eliminuje nutnost náhrady některého z původních zařízení nebo investice do nových zařízení.

Účinnost kodeku H.264
VPort 461 umožňuje současně odesílat až tři plné DI video streamy ve formátu H.264 nebo MJPEG a se zpožděním méně než 200ms. H.264 kodek poskytuje v porovnání s jinými standardy pro kompresi videa nejvyšší kvalitu obrazu při vyrazně nižších nárocích na úložný prostor a šířku přenosového pásma. Díky kódováni H.264 poskytuje VPort 461 rychlý a vysoce kvalitní přenos videa. I vzdálení uživatelé díky tomu mohou snadno přistupovat k obrazu z kamer, provádět jeho analýzu a záznam kdykoli a odkudkoli prostřednictvím webových prohlížečů.

Průmyslová odolnost pro kritické systémy
VPort 461 H.264 videoserver je speciálně navržen pro kritické průmyslové aplikace. VPort 461 má několik vlastností, které charakterizují jeho odolnost. Patří mezi ně provozní teplotní rozsah -40°C až 75°C, kovové pouzdro s krytím IP30 a mnoho certifikací podle průmyslových norem.

Síťová komunikace
VPort 461 je plně kompatibilní se softwarovými balíčky Moxa SoftNVR-IA a VPort Gadget. Tímto je vhodný nejen pro výkonné a spolehlivé síťové IP dohledové systémy, ale i pro průmyslové systémy s podporou Modbus protokolu a OPC rozhraní. Díky tomu je VPort 461 snadno integrovatelný do průmyslových SCADA systémů.

Dva ethernetové porty pro kaskádní zapojení nebo redundanci
VPort 461 má dva ethernetové porty 10/100Mbps pro kaskádní připojení více jednotek VPort 461. Kaskádní zapojení šetří náklady, protože je menší potřeba portů na přepínačích, méně kabeláže a zapojení sítě je snadnější. Alternativně je možné použít druhý port pro síťovou redundanci vytvořením záložní cesty, kdy budou touto cestou pokračovat komunikace v případě přerušení primární cesty.

Lokální úložiště dat
Pro zabezpečení nulové ztráty dat je VPort 461 vybaven slotem pro SD kartu (SDHC, V2.0), který v současné době podporuje karty s maximální kapacitou 32GB. Pokud dojde k přerušení síťového spojení, je video ukládáno lokálně na SD kartu.

Snadné ovládání PTZ kamer
VPort 461 používá Moxa Real COM technologii pro transparentní ovládání PTZ kamer přes RS-232/422/485 port. Transparentní PTZ ovládání Moxa eliminuje potřebu vestavěného PTZ ovladače a umožňuje použít stávající PTZ ovládací panel nebo klávesnici.pro polohování PTZ kamer.

Vlastnosti

  • Současné odesílání až 3 video streamů (2 H.264, 1 MJPEG)
  • 75 FPS s plným D1 pro všechny tři video streamy
  • Zpoždění videa menší než 200 ms
  • 2x Ethernetový port pro kaskádní zapojení nebo ethernetovou redundanci
  • SD slot pro lokální ukládání dat
  • Provozní teplota -40°C až 75°C
  • Podpora VPort SDK PLUS (součástí dodávky)
  • Kovové provedení s krytím IP30
  • Podpora síťového dohledového softwaru SoftNVR-IA
  • Navržen pro kritická průmyslová prostředí
  • Splňuje požadavky NEMA TS2, Section 2
  • Certifikace pro nebezpečná prostředí UL508 (připravováno) a Class I, Div. 2 (připravováno)

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.