www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Další průmyslové ethernetové přepínače Moxa získaly certifikaci EN50121-4 pro použití v železniční dopravě

Průmyslové ethernetové přepínače Moxa EDS-616/619, EDS-G509, EDS-408A a EDS-205A/208A získaly certifikaci EN50121-4 pro elektromagnetickou imunitu a vyzařování v železničních aplikacích. Železniční zabezpečovací a komunikační norma EN50121-4 definuje parametry produktů, které mohou fungovat i při extrémním rušení nebo přepětí typickém pro prostředí železnice. Splněním této přísné normy získaly průmyslové ethernetové přepínače Moxa certifikaci potvrzující odolnost těmto kritickým elektromagnetickým vlivům.

Průmyslové ethernetové přepínače Moxa jsou extrémně spolehlivá síťová zařízení s dlouhou životností, které poskytují možnost redundance síťových médií a nepřetržitého redundantního napájení pro kritické průmyslové aplikace jako je traťová signalizace nebo napájecí systémy na železnici. Inovativní redundantní technologie Turbo Chain (obnova sítě do 20 ms) umožňuje efektivní a flexibilní návrh sítě a podstatně snižuje náklady na kabeláž signalizačních systémů. Široký rozsah provozních teplot -40°C až 75°C a zvýšená odolnost proti vibracím a rázům zajišťuje spolehlivý a bezpečný provoz síťové infrastruktury. Modely s optickými porty pro komunikaci na velké vzdálenosti a kompaktní rozměry jsou dalšími výhodami při nasazení průmyslových ethernetových přepínačů Moxa pro signalizační systémy, které pokrývají dlouhé úseky tratí a bývají umístěny v rozvaděčích s omezeným prostorem.

Pro podrobnější informace o produktech prosím navštivte produktové stránky průmyslových ethernetových přepínačů Moxa.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.