Srpen 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Průvodce pro ukázkové programové kódy Moxa šetří čas a náklady na vývoj

Pro snížení nákladů na vývoj u koncových uživatelů poskytuje Moxa ukázkové kódy široké škály vestavných aplikací jako jsou serial-to-Ethernet (S2E) komunikace, serial-to-serial (S2S), MODBUS TCP, RTU a ASCII. Ukázkové kódy implementují komplexní koncepty datové komunikace to jednoduchých prototypových funkcí, které programátorům usnadňují vývoj uživatelských aplikací. K dispozici jsou i nízkoúrovňové kódy zahrnující přímý přístup k periferním zařízením jako jsou LCM displeje, klávesnice, digitální IO…

Ukázkové kódy Moxa mají společné C/C++ programovací funkční rozhraní, které lze použít se všemi vestavnými počítači Moxa s operačními systémy Linux a Windows. Funkční rozhraní pomáhá vývojářům vytvářet přenositelné aplikace pro vestavné počítače Moxa.

Programátorský průvodce k ukázkovým kódům poskytuje všechny potřebné informace k využití ukázkových kódů Moxa. Průvodce obsahuje následující témata:

  • Architektura ukázkových kódů a souvisejících aplikací.
  • Instalace ukázkových kódů.
  • Nízkoúrovňové knihovny pro I/O periférie.
  • Užitečné ukázkové programy používající knihovny pro periferní I/O.
  • Aplikační knihovny a související ukázkové programy.
  • MODBUS funkce a související ukázkové programy.

Klikněte zde pro stažení průvodce.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
box

 

Další odkazy
box

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.