Srpen 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

L3 přepínač EDS-828 podporuje nové funkce pro výkonnější směrování

L3 přepínač EDS-828 V2.6 nyní nově podporuje OSPF a VRRP funkce jako doplnění ke stávajícímu statickému routingu a podpoře RIP protokolu.

Funkce OSPF (Open Shortest Path First) podporovaná přepínačem EDS-828 je ideální pro aplikace, které vyžadují vysoký stupeň variability. OSPF je vhodná pokud …


  • Je požadováno více než 15 přechodů mezi routery.
  • Jeden router nebo komunikační server se používá pro propojení různých podsítí pro dosažení efektivního využití TCP/IP adres.
  • Změny ve směrování musí být co nejrychleji předávány.
  • Oznámení o směrování musí být chráněny heslem pro zajištění stability sítě nebo zabránění neoprávněnému přístupu.

VRRP (Virtual Router Redundancy Protocol) podporovaný přepínačem EDS-828 překonává dynamické routovací protokoly jako RIP a OSPF tím, že poskytuje rychlejší a efektivnější řešení poruch. Pokud selže router na LAN u protokolu VRRP dojde k okamžité náhradě vadného routeru záložním routerem. Tato funkce přináší spolehlivé zalohování Layer 3 přepínání. VRRP definuje virtuální IP adresu staticky konfigurované výchozí brány. Tato adresa je sdílena mezi routery, z nichž jeden je nakonfigurován jako Master a ostatní jako záložní. V případě, že původní Master router není k dispozici, některý ze záložních se stává novým Masterem a přebírá jeho funkci. Pokud je původní Master opět k dispozici, okamžitě dojde k obnovení jeho role hlavního Mastera. Kromě toho VRRP umožňuje L3 přepínačům pracovat jako Master v jedné podsíti a redundantní záloha v jiné podsíti.

Klikněte zde pro stažení nového firmwaru podporujícího funkce OSPF a VRRP.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
box

 

Další odkazy
box

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.