Červenec 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Vestavné počítače Moxa stanovily nový rekord provozního teplotního rozsahu

Typické průmyslové standardy vyžadují provozní teplotní rozsah 0°C až 40°C. I když se jedná o širší teplotní rozsah, než je tomu u běžných výrobků spotřební elektroniky, bývají průmyslové počítače vystaveny nepříznivějším klimatickým podmínkám a vyžadují proto kvalitnější konstrukci. Propracovaný teplotní návrh je nezbytnou součástí vývoje průmyslových zařízení.

Moxa nedávno uvedla na trh vestavný počítač V2101 s procesorem Intel Atom 1.1GHz. Nejpozoruhodnější je na něm široký rozsah provozních teplot -40°C až 85°C, který je nejširším provozním rozsahem na trhu mezi vestavnými systémy založenými na platformě x86! Dosažení tohoto úspěchu nebylo snadným úkolem a Moxa pro to musela překonat mnoho překážek.

Tento výsledek vyvolal velkou odezvu a mnoho otázek, jak bylo možné překonat stávající rekord. Chcete-li odhalit tajemství širokého teplotního rozsahu počítače Moxa, podívejte se na Flash video popisující tepelné řešení vestavných počítačů Moxa a pro více informací o počítači V2101 navštivte stránku: http://www.moxa.com/Event/Sys/2010/V2101/Index.htm




 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.