Červenec 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

SoftNVR-IA V1.1 upgrade s novými užitečnými funkcemi bude k dispozici tento měsíc

Software SoftNVR-IA pro správu a záznam síťového videa určený zejména pro průmyslovou automatizaci bude tento měsíc aktualizován na verzi V1.1. Verze V1.1 má tři nové užitečné funkce:

  • eMAP: Umožňuje grafickou správu všech kamer. S eMAP mohou správci importovat BMP grafiku nebo obrázky a vložit do mapy kamery jako ikony. Tyto funkce umožňují administrátorům rychlou identifikaci kamer a jejich lokalizaci.



  • Správa uživatelských účtů:Umožňuje administrátorům definovat až 32 různých uživatelů a různými právy. Oprávnění zahrnují: zobrazení videa z kamery, snímání fotek, ovládání PTZ, nahrávání videa, prohlížení zaznamenaného videa, nastavení OPC rozhraní a alarmů a změny systémové konfigurace.



  • I-frame Decode Only: jedná se o funkci, která umožňuje administrátorům nastavit dekódování pouze pro hlavní snímky u MPEG4 nebo H.264 kompresí. Tím se výrazně snižují nároky na šířku přenosového pásma redukcí snímkové frekvence. Hlavní rozdíl mezi použitím funkce I-frame Decode Only a snížením snímkové frekvence na VPort videoserverech je vyšší a stabilnější kvalita obrazu při dekódování hlavních snímků.



SoftNVR-IA V1.1by měl být dostupný do konce tohoto měsíce. Do té doby je možné si stáhnout zkušební verzi (V1.0) na http://www.moxa.com/support/download.aspx?d_id=2465.

Typické průmyslové standardy vyžadují provozní teplotní rozsah 0 až 40 ° C. I když tento rozsah provozních teplot je již mnohem odolnější než běžné spotřební výrobky, průmyslové počítače jsou vystaveny nepříznivým povětrnostním podmínkám a potřebují vyšší kvalitu konstrukce. Solidní tepelná design je nezbytnou součástí budování průmyslových-pevnost výrobků.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.