Červenec 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

MXview Lite bude nahrazen novým softwarem MXview

MXview, který je nástupcem MXview Lite byl vydán v březnu 2010. Nový MXview pokrývá téměř všechny funkce MXview Lite a podporuje více platforem, proto se Moxa rozhodla od 12.5. 2010 ze svých webových stránek MXview Lite odstranit. To znamená, že MXview Lite již není možné stáhnout.

Moxa doporučuje uživatelům MXview Lite upgradovat na novou verzi MXview, který umožňuje efektivnější správu sítě a má přátelštější uživatelské rozhraní. Stažení nové verze MXview, kterou můžete použít zdarma pro sledování až 20-ti síťových uzlů. Můžete ho používat neomezeně dlouho, bez jakéhokoli dalšího omezení!

NMS (Network Management Software) Moxa MXview je určen k analýze, monitorování, konfiguraci a vzdálenému řešení problémů sítí tvořených nejen ethernetovými přepínači a bezdrátovými prvky Moxa, ale i ostatních SNMP síťových zařízení pro průmyslovou automatizaci. MXview může automaticky detekovat fyzické propojení sítě a zobrazí jednoduchou mapu její topologie, která může být přehledně graficky zobrazena ve webovém prohlížeči na vzdáleném počítači. S MXview mohou uživatelé snadno sledovat stav sítě v reálném čase, rychle identifikovat poruchy a snížit čas odezvy při řešení složitých a kritických operací.

Pro více informací o softwaru pro správu průmyslových sítí MXview navštivte http://www.moxa.com/product/MXview.htm.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.