Květen 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Nové převodníky sběrnice CAN na optiku s testem optického vlákna

Společnost Moxa uvedla do prodeje novou řadu převodníků ICF-1170I. Jedná se o konvertory sběrnice CAN na optické vlákno sloužící k úplnému galvanickému oddělení sběrnice a odstranění vlivů elektromagnetického rušení. Unikátní "Fiber Test Mode" převodníků ICF-1170I umožňuje rychle otestovat funkčnost optické cesty. Provádí se nastavením DIP přepínačů a stav spoje se pak zobrazí pomocí LED diod.

Pro zachování nepřetržitého provozu i při výpadku napájení je ICF-1170I vybaven redundantními napájecími vstupy a reléovým výstupem. Při selhání primárního zdroje se převodník automaticky přepne na záložní zdroj a reléovým výstupem pošle signál do řídicího centra.

Řada ICF-1170I podporuje vysoké komunikační rychlosti až do 1Mbps, má robustní kovové pouzdro, bezpečnostní certifikaci UL 508 a široký rozsah provozních teplot -40°C až +85°C. Proto je vhodná pro většinu průmyslových aplikací v náročných podmínkách jako je automatizace budov a výrobní provozy.

Vlastnosti

  • Přenos až na 2 km přes optický kabel
  • Konverze CAN signálů na optiku a optiky na CAN signály
  • DIP přepínač pro zakončovací rezistory 120 Ω
  • LED signalizace Fiber TX, Fiber RX, Power 1, Power 2
  • Plná kompatibilita se standardem ISO 11898

Více informací o převodnících CAN sběrnice na optiku najdete na: http://www.moxa.com/product/ICF-1170I.htm

Pro informaci o dalších produktech pro CAN sběrnici navštivte stránky: http://www.moxa.com/product/field_bus_boards.htm

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Další odkazy

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.