Květen 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Moxa produkty získaly ABS, LR a NK námořní certifikace

Námořní aplikace vyžadují síťová zařízení s námořní certifikací, která zajišťuje bezpečnost a dostatečnou robustnost pro tyto náročné podmínky. Některé z průmyslových ethernetových přepínačů Moxa byly nedávno certifikovány úřady American Bureau of Shipping (ABS), Lloyds Register (LR) a Nippon Kaiji Kyokai (ClassNK), které jsou hlavními uznávanými společnostmi v námořním odvětví. Kromě toho mají tyto produkty i certifikaci DNV. Všechny tyto certifikáty dokládají, že moxa produkty jsou dostatečně robustní, aby vydržely extrémní podmínky vyznačující se nepřetržitými vibracemi, nárazy a vlhkostí.


Průmyslové ethernetové přepínače s certifikací DNV/ABS/LR/NK


EDS-828, EDS-728, EDS-408A 3 Fiber, EDS-208A, EDS-G509, EDS-G205, EDS-G308, EDS-305-M12, EDS-P510, EDS-P308


Redundance je rozhodujícím prvkem námořních automatizačních aplikací. To je důvodem, proč jsou ethernetové přepínače Moxa se vzdálenou správou vybaveny podporou spolehlivých redundantních technologiíí a Gigabitovými porty pro spolehlivou Gigabitovou infrastrukturu s možností přenosu dat, videa nebo hlasových služeb v reálném čase. Všechny tyto robustní vlastnosti a funkce doplněné o vysoké MTBF, bezventilátorový design, 5-letou záruku a široký rozsah provozních teplot (-40°C až +75°C) dělají z certifikovaných přepínačů Moxa ideální volbu pro námořní a pobřežní aplikace.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Další odkazy

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.