Květen 2010
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Moxa představila OPC kompatibilní dohledový software pro monitorování výrobních provozů

Společnost Moxa s potěšením oznamuje uvolnění aplikace SoftNVR-IA, SCADA kompatibilního IP dohledového softwaru navrženého pro průmyslovou automatizaci. SoftNVR-IA obsahuje vestavěný OPC server, který umožňuje přímou komunikaci mezi automatizačními systémy ve výrobě a produktu pro dohledové systémy řadu Moxa VPort.

Sloučení přenosů videa a automatizace
Přes OPC rozhraní je možné z automatizačních systémů v SoftNVR-IA přímo aktivovat záznam videa a alarmových oznámení a současně administrátory informovat o stavu dohledového systému. SoftNVR-IA zjednodušuje integraci IP dohledu do automatizačních systémů a zvyšuje bezpečnost automatizačních procesů.

Flexibilní monitorování živého videa
SoftNVR-IA obsahuje všechny základní funkce pro práci s videem. Je schopen zpracovat až 32 kanálů MPEG4, MJPEG a H.264 video streamů a uživatelé mají možnost využít pro monitorování celoobrazovkové zobrazení nebo dva monitory. V typických SCADA aplikacích může SoftNVR-IA spolupracovat s produkty VPort, včetně polohování PTZ kamer pro správné zachycení obrazu z výrobního provozu a získání co nejlepší představy o možných rizicích před vysláním pracovníka do provozu.

Vyšší produktivita
Záznam videa, nebo jiné funkce SoftNVR-IA mohou být spuštěny manuálně, na základě událostí, nebo podle časového harmonogramu. Tento síťový software pro zpracování videa podporuje uložení až 30s videa před výskytem události a obnovu videozáznamu systémem FIFO pro dlouhodobý záznam videa. Tyto záznamy videa mohou být použity pro další analýzu, řešení problémů, prevenci a mohou být použity pro zlepšení bezpečnosti a produktivity zařízení.

Inteligentní zpracování alarmů
SoftNVR-IA má správu alarmů umožňující různá oznámení jejich vzniku opticky nebo akusticky. Také umožňuje odesílání oznámení pomocí e-mailu na přednastavené adresy.

Video dohled je součástí moderní průmyslové automatizace. SoftNVR-IA dává systémovým integrátorům možnost propojit bezpečnostní dohledové systémy se SCADA aplikacemi mnohem snadněji a efektivněji než kdykoli dřív.

Vlastnosti

  • Až 32 kanálů v jednom systému
  • Vytvoření OPC serveru pro snadnou komunikaci s automatizačními systémy
  • Živé video s kompresí H.264, MPEG4 nebo MJPEG z produktů VPort
  • Možnost dvoumonitorového zobrazení
  • Záznam videa ovládaný manuálně, událostmi nebo časovým harmonogramem
  • Přehrávání s vyhledáváním podle událostí nebo času

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Další odkazy

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.