Prosinec 2009
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Společnost Moxa představuje novou aktivní GPRS RTU jednotku pro vzdálené monitorování

Společnost Moxa představuje novou aktivní GPRS RTU jednotku ioLogik W5312. ioLogik W5312 je kompaktní řešení typu „vše v jednom“, které integruje GPRS modem, I/O systém a data logger v jednom zařízení. Tento typ řešení pomáhá uživatelům snadno vytvořit GPRS vzdálený monitorovací systém a je tak vhodný pro rozlehlé monitorovací systémy jako jsou například vodárenská zařízení, monitorování potrubních systémů nebo sledování životního prostředí.

ioLogik W5312 je cenově mimořádně efektivní řešení pro vzdálené monitorování s GPRS komunikací. V mobilních telefonních sítích se poplatky za přenos účtují podle množství přenesených dat. ioLogik W5312 nabízí mnoho funkcí, které optimalizují množství přenesených dat a snižují provozní náklady. V porovnání s tradičními „dotazovacími“ technologiemi minimalizuje aktivní OPC server Moxa objem přenesených dat při napojení na SCADA systémy. Lokální ukládání dat a odesílání zpráv v závislosti na událostech rovněž minimalizuje zbytečnou komunikaci. Patentovaný systém Moxa Click&Go nabízí jednoduchou a intuitivní "if-then-else" řídicí logiku s minimální dobou potřebnou pro implementaci.

Vlastnosti

  • 8x DI, 4x DIO a 8x DO
  • Kompaktní řešení typu „vše v jednom“
  • Power management pro minimalizaci spotřeby
  • Aktivní zasílání zpráv přes SMS, SNMP Trap, TCP/UDP nebo e-mail
  • Sériový port
  • Slot pro SD kartu pro ukládání dat

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Další odkazy
box

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2009 Moxa Inc. All rights reserved.