Prosinec 2009
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Moxa představila novou IP kameru pro aplikace v železniční dopravě vyhovující normám EN50155

Společnost Moxa představila novou kompaktní zapouzdřenou síťovou kameru VPort 15-M12 pro kritické dohledové systémy v náročných provozních podmínkách. Tato IP kamera splňuje přísné EMC limity, odolnost proti vibracím, rázům a klimatickým vlivům podle normy EN50155, což je nezbytné pro použití elektronických zařízení v kolejových vozidlech. VPort 15-M12 je vybaven 1,3 megapixelovým senzorem, M12 konektory, možností napájení z ethernetového kabelu PoE a má rozšířený rozsah provozních teplot. Kamera VPort 15 je vhodná pro spolehlivý mobilní dohledové systémy i ve vysokorychlostních kolejových vozidlech.


Vysoké rozlišení
VPort je vybaven 1/3.8“ progresivním CMOS obrazovým snímačem Sony s rozlišením 1,3 megapixelů, což je čtyřnásobek standardního VGA rozlišení 640x480 pixelů. Tato 1,3 megapixelová kamera je schopna snímat digitální video s rozlišením 1280x960 pixelů s detailně vykresleným obrazem, což má velký význam pro lokality s velkými nároky na zabezpečení jako jsou vlaková nádraží, letiště, banky nebo kasina.

Dva datové proudy
VPort 15 různé požadavky dohledových systémů, jako je ukládání dat nebo vzdálený přístup a podporuje současně kompresní formáty MJPEG a MPEG-4. Uživatelé si mohou zvolit dva různé datové proudy s různým kompresním formátem, počtem snímků a rozlišením pro lokální dohled a ukládání videa a pro vzdálený dohled.

Spolehlivé připojení
Vestavěné M12 konektory zajišťují bezpečné připojení k ethernetu ödolné proti vibracím a rázům. Podpora standardu 802.3af PoE pro napájení přes ethernetový kabel eliminuje potřebu instalace samostatných napájecích kabelů, zdrojů a zásuvek. Tyto vlastnosti snižují riziko výpadku napájení nebo odpojení od sítě.

Dohledové řešení pro nepříznivé podmínky
V souladu s normami EN50155 zajišťuje VPort 15-M12 vysoce spolehlivé snímání videa, zpracování obrazu a videa a jejich přenos v náročných podmínkách dopravních prostředků. VPort 15-M12 má krytí IP66 proti působení deště a prachu a má rozsah provozních teplot -25 až 55°C.

VPort 15-M12 společně s řadou Moxa přepínačů pro průmyslový Ethernet, videoservery a NVR aplikačním softwarem nabízí kompletní dohledové řešení s robustností a spolehlivostí potřebnou pro kolejová vozidla i další kritické aplikace v nepříznivých podmínkách.

Vlastnosti

  • Vyhovuje normám EN50155 pro kolejovou dopravu
  • Podporuje současné odesílání videa ve dvou tocích komprimovaných metodami MPEG4 a MJPEG
  • Podporuje napájení po ethernetovém kabelu PoE pro jednodušší a rychlejší kabeláž
  • Odolné konektory M12 pro větší odolnost proti vibracím
  • Rozsah provozních teplot -25°C až 55°C
  • Nástroj VPort SDK PLUS pro vývoj softwaru a integraci do SCADA systémů

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Další odkazy
box

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2009 Moxa Inc. All rights reserved.