Prosinec 2009
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Dva nové moduly pro x86 kompatibilní vestavné počítače řady DA

V loňském roce představila společnost moxa x86 kompatibilní vestavný počítač DA-682 s volnými sloty pro rozšiřující moduly. Počítač má dva volné PCI sloty pro rozšiřující moduly. V nabídce jsou moduly s 8-mi sériovými porty RS-232/422/485, 4-mi porty LAN 10/100Mbps nebo volným slotem pro kartu universal PCI. Mechanické provedení je navrženo pro rychlou výměnu modulů bez nároku na zkušenosti s počítačovým hardwarem.

Nově byla nabídka rozšířena o 8-portový RS-422/485 modul (DA-SP38-I-TB) a 8-portový modul s ethernetovým přepínačem (DA-SW08-RJ). Tím se nabídka rozšířila na celkový počet 7 modulů. Těchto 7 modulů není určeno jen pro počítač DA-682, ale budou se používat i v nových modelech x86 kompatibilních počítačů řady DA určených pro montáž do RACK skříní.


 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Další odkazy
box

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2009 Moxa Inc. All rights reserved.