Říjen 2009
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

VPort Video Gadget, nástroj zjednodušující integraci videa do SCADA/HMI systémů

Softwarový nástroj VPort Video Gadget zrychluje a zjednodušuje programování při integraci IP videa do SCADA/HMI systémů díky použití funkčních objektů obsahujících potřebný kód. S VPort Video Gadget nemusí systémoví integrátoři trávit čas zdlouhavým programováním a více úsilí mohou soustředit do grafického a funkčního využití možností IP videa v SCADA/HMI systémech. Ve skutečnosti není pro použití VPort Video Gadget potřeba žádná znalost programování.



ActiveX SDK VPort Video Gadget
Složitost dokumentace Přes 70 příkazů 8 příkazů (aktuální stav)
Nutnost programování Ano Ne
Metoda pokus / omyl Ano Ne
Nutná znalost programování Ano Ne
Čas potřebný pro první použití bez zkušeností s ActiveX Control SDK 3 až 7 dnů 1 až 3 hodiny

Následující tabulka porovnává možnosti nástrojů ActiveX SDK a VPort Video Gadget.

V současné době je VPort Video Gadget k dispozici pro systém Citect SCADA, ale v blízké budoucnosti bude připravena i podpora pro systémy Intouch, iFix a další. VPort Video Gadget je poskytován zdarma a lze ho stáhnout na následujícím odkazu: VPort ActiveX SDK PLUS. Po instalaci tohoto SDK najdete VPort Video Gadget v instalační složce. Podrobné instrukce pro použití VPort Video Gadget v SCADA systému naleznete v uživatelské příručce.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Další odkazy
box

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2009 Moxa Inc. All rights reserved.