Červenec 2009
www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Universal PCI komunikační karty Moxa s velkým rozsahem provozních teplot pro náročné průmyslové aplikace

Společnost Moxa nyní rozšiřuje řadu svých Universal PCI karet o modely s rozšířeným rozsahem provozních teplot -40°C až +85°C. Karty s rozšířeným teplotním rozsahem představují spolehlivější přitom cenově dostupnou alternativu pro použití v plnohodnotných průmyslových zařízeních. Jsou ideálním řešením pro mnoho aplikací jako jsou například rozvodné stanice elektrické energie, inteligentní dopravní systémy, monitorování životního prostředí, automatizace výroby a další podobné systémy.

Přehled dostupných Universal PCI karet s širokým rozsahem provozních teplot.



Jaké jsou odlišnosti těchto produktů?

Průmyslové aplikace jsou často spojovány s tvrdým a náročným prostředím. Celé budovy, nebo klíčová zařízení mohou být umístěny na odlehlých místech, kde neexistuje žádná ochrana proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Pro zařízení, které nejsou schopny odolávat těmto těžkým podmínkám, to často představuje velké omezení v aplikačním využití. Použití průmyslových produktů s širokým provozním teplotním rozsahem místo komerčních produktů je jednou z klíčových podmínek.

Komunikační karty Moxa pro sběrnici Universal PCI s širokým teplotním rozsahem jsou schopny pracovat při teplotách -40°C až +85°C, což je jedním z důvodů, proč má Moxa významné postavení mezi dodavateli multiportových sériových karet.

Vlastnosti

  • Použití v tvrdém průmyslovém prostředí při teplotách -40°C až +85°C
  • Universal PCI sériové karty s 2/4/8-porty RS-232, RS-422/485 nebo RS-232/422/485
  • UART obvody s 128-byte FIFO a s H/W nebo S/W řízením komunikace
  • Maximální rychlost 921.6 Kbps pro rychlou komunikaci
  • Vestavěná ESD ochrana 15 KV ESD

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
Expansion that's up to you
line
Industrial-grade cellular router
line
Simplify your industrial network connections
box

 

Odkazy na zdrojové články
box

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.

Copyright © 2009 Moxa Inc. All rights reserved.