Duben 2009
 
www.moxa.cz  
  PRODUKTOVÉ INFORMACE
Green bar
 
image-Gray top
  KONTAKT MOXA
 
  » Technická podpora  
  » Katalogy  
  » Napište nám  
  » Moxa Shop  
image-line
  DOZVĚDĚT SE VÍCE O...  
   
   
   
image-Gray down

 
Nový software a ovladače

Společnost Moxa se neustále snaží nabízet svým zákazníkům nejnovější software a ovladače ke svým komunikačním zařízením. Tento měsíc oznamujeme následující novinky z této oblasti.

Nová knihovna MXIO.NET pro všechny I/O produkty Moxa je připravena ke stažení

Pro zkrácení času potřebného k vývoji aplikací nyní Moxa poskytuje zdarma vzorové příklady pro jazyky C # a VB.NET ke své nové knihovně MXIO.NET. MXIO.NET knihovna podporuje operační systémy Windows XP, 2000, 2003, Vista a CE a spolupracuje s vstupně výstupními jednotkami ioLogik řad E2000, R2000 a 4000. Knihovna MXIO je kompatibilní s .NET framework verze 2.0.50727 nebo vyššími. Pro stažení knihovny MXIO.NET klikněte zde.

Update firmwaru pro ethernetové přepínače se vzdálenou správou

Společnost Moxa uvolní aktualizace firmwaru ke svým ethernetovým přepínačům se vzdálenou správou pro rozšíření o následující funkce.

  • IPv6 pro sítě nové generace
  • IEEE 1588 PTP pro časovou synchronizaci
  • Podpora protokolu LLDP pro automatizaci konfigurace a správy síťových prvků
  • DHCP Option 82 pro různé pravidla přidělování IP adres
  • Podpora průmyslového ethernetového protokolu Modbus/TCP

Pro více informací o nových verzích firmwaru a podporovaných modelech, prosím kontaktujte svého dodavatele produktů Moxa.

Turbo Roaming pro nepřetržité připojení v průmyslových bezdrátových aplikacích

Technologie Moxa Turbo Roaming™ umožňuje nepřetržíté bezdrátové připojení a umožňuje rychlý „Basic Service Set (BSS)“ přechod mezi přístupovými body (AP). Aktualizací stávajících prvků AWK-3121/4121 nejnovější verzí firmwaru (V1.1) mohou uživatelé využívat výhod nových funkcí jako jsou automatický přechod na letní čas, komunikace na vzdálenosti až 10km, Turbo Roaming™ s rychlostí přepojení do 500ms, ochrana resetovacího tlačítka, testovací tlačítko pro odeslání e-mailu, výběr antény a možnost vypnutí rádiového rozhraní. Stažení nejnovější verze firmwaru, nebo pro více informací.



Software OnCell Central Manager pro přístup k zařízením s privátní IP adresou

Většina poskytovatelů internetového připojení nabízí možnost pouze privátní IP adresy pro mobilní zařízení, vzhledem k omezenému rozsahu veřejných adres. Mobilní zařízení s privátní IP adresou mohou využívat internetové služby, ale nejsou z internetu přístupná a nemohou být spravována, protože privátní IP adresa je skryta. Pro vyřešení tohoto problému se nabízí software OnCell Central Manager, který může být instalován u uživatele, nebo hostován u společnosti Moxa. Tento software umožňuje přístup k IP branám OnCell odkudkoli v rámci IP sítě včetně internetu. Pro více informací klikněte zde.



Zpět na zpravodaj