Duben 2009
 
www.moxa.cz  
  PRODUKTOVÉ INFORMACE
Green bar
 
image-Gray top
  KONTAKT MOXA
 
  » Technická podpora  
  » Katalogy  
  » Napište nám  
  » Moxa Shop  
image-line
  DOZVĚDĚT SE VÍCE O...  
   
   
   
image-Gray down

 
Novinky u ethernetových přepínačů EDS, GPRS bran OnCell a bezdrátových prvků AWK-3121/4121

Společnost Moxa se neustále snaží nabízet svým zákazníkům nejnovější funkce a technologie, které jim budou co nejvíce usnadňovat stavbu průmyslových sítí. Tento měsíc si představíme nové funkce ethernetových přepínačů řady EDS, GPRS IP bran OnCell a bezdrátových AP/Bridge/klientů AWK-3121/4121.

První IPv6-ready průmyslové ethernetové přepínače

Moxa je první a prozatím jediný výrobce, který nabízí kompletní IPv6 řešení pro průmyslovou automatizaci a řídicí systémy. Všechny průmyslové ethernetové přepínače se vzdálenou správou Moxa EDS splnily podmínky programu IPv6 Ready Logo a mohou být bezpečně použity ve stávajících IPv4, nových IPv6 nebo ve smíšených IPv4-IPv6 průmyslových síťových prostředích. Díky podpoře základních povinných protokolů IPv6 mají ethernetové přepínače Moxa plnou funkčnost IPv6 zařízení včetně automatického nastavení IP adresy a vylepšeného QoS. Pro více informací klikněte zde.

Připojení vzdálených ethernetových zařízení přes mobilní telefonní síť

IP sériové brány OnCell G3100 nově podporují i připojení ethernetových zařízení přes mobilní telefonní sítě mimo původní základní funkce vzdáleného připojení sériových zařízení. IP brány OnCell mají podobně jako GPRS routery IP adresu přidělenou poskytovatelem internetového připojení. Všechna ethernetová zařízení připojená k LAN portu brány OnCell jsou skryta prostřednictvím NAT funkce. Tímto způsobem je možné do Internetu připojit neomezené množství ethernetových zařízení.



Bezdrátová zařízení Moxa splňují standardy pro automatizaci dopravy

Průmyslové bezdrátové AP/Bridge/klient zařízení AWK-3121 pro montáž do rozvaděčů a AWK-4121 pro venkovní montáž byly certifikovány pro použití v dopravních aplikacích. U AWK-3121 (Rev. 1.1) a AWK-4121 (Rev. 1.0) byla testována shoda s požadavky na prostředí a elektromagnetickou kompatibilitu pro motorová vozidla (e/E-mark, Directive 72/245/EEC amended by 2004/104/EC a 2006/28/EC) a s normami pro kolejová vozidla (EN50155 a EN50121-4). Související reporty, včetně testovacích protokolů pro prostředí a EMI/EMS naleznete v partnerské zóně společnosti moxa.

Zpět na zpravodaj