Duben 2009
 
www.moxa.cz  
  PRODUKTOVÉ INFORMACE
Green bar
 
image-Gray top
  KONTAKT MOXA
 
  » Technická podpora  
  » Katalogy  
  » Napište nám  
  » Moxa Shop  
image-line
  DOZVĚDĚT SE VÍCE O...  
   
   
   
image-Gray down

 
Nová řada NPort S8000 kombinující server pro sériová zařízení a ethernetový přepínač

Taipei, Taiwan, 27. března 2009 – Společnost Moxa uvedla na trh NPort ® S8455I-MM-SC, první model nové řady NPort® S8000, která kombinuje ethernetový přepínač a sériový server v jednom zařízení se 2 optickými ethernetovými porty, 3 metalickými ethernetovými porty a 4 RS-232/422/485 sériovými porty. Tento inovativní produkt umožňuje uživatelům ušetřit prostor v rozvaděči a snížit celkovou spotřebu energie a náklady, protože není nutné kupovat samostatný přepínač a sériový server. NPort® S8455IMM-SC je ideálním řešením pro monitorování dopravy a řídicí aplikace díky kompaktním rozměrům a „all-in-one switch/device-server“ řešení. Rovněž segment obnovitelných zdrojů energie, jako sluneční elektrárny nebo větrné farmy, může rovněž těžit z výhod vyšší spolehlivosti a konektivity poskytované zařízením NPort ® S8455IMM-SC podporujícím redundantní ethernetové funkce a kruhové topologie.

Plnohodnotná funkce serveru pro sériová zařízení

NPort® S8455I-MM-SC podporuje kompletní rozsah funkcí sériových serverů řady NPort® 5000. Připojit do sítě až 4 sériová zařízení prostřednictvím 5 ethernetových portů vyžaduje pouze několik konfiguračních kroků. Datový přenos mezi sériovými rozhraními a Ethernetem je obousměrný.

Plnohodnotný ethernetový přepínač se vzdálenou správou

NPort ® S8455I-MM-SC má zabudovaný plnohodnotný ethernetový přepínač se vzdálenou správou podporující standardy QoS, IGMP-snooping/GMRP, VLAN, Port Trunking, SNMPv1/v2c/v3 a IEEE 802.1X., který umožňuje zvládnout prakticky jakýkoli druh aplikací. Ethernetová redundance, která slouží pro zvýšení spolehlivosti a dostupnosti průmyslové ethernetové sítě může být založena na vlastní Turbo Ring® technologii společnosti Moxa, nebo standardech RSTP/STP (IEEE 802.1w/D).

Propojení několika Turbo Ring kruhových sítí v distribuovaných aplikacích

Použít jeden velký kruh může být nevýhodné, pokud jsou jednotlivá zařízení vzdálené a rozmístěná ve velkém prostoru. NPort ® S8455I-MM-SC řeší tento problém pomocí funkce "Ring Coupling", která umožňuje rozdělit síť na několik menších lépe spravovatelných Turbo Ring kruhů vzájemně propojených redundantní cestou.

Odolný návrh pro komplexní ochranu

  • Ochrana proti přepěťovým špičkám pro napájení, Ethernet a sériové porty
  • ESD ochrana Level 4
  • Izolace sériových portů do 2 kV

Pro více informací o zařízení NPort® S8455I-MM-SC a řešeních pro připojení sériových zařízení do sítě Ethernet navštivte stránky www.moxa.com, nebo zašlete mail na [email protected].

Zpět na zpravodaj