Březen 2009
 
www.moxa.cz  
  PRODUKTOVÉ INFORMACE
Green bar
 
image-Gray top
  KONTAKT MOXA
 
  » Technická podpora  
  » Katalogy  
  » Napište nám  
  » Moxa Shop  
image-line
  DOZVĚDĚT SE VÍCE O...  
   
   
   
image-Gray down

 
Moxa představuje první průmyslový USB-IF certifikovaný rozbočovač

Moxa s potěšením oznamuje uvedení nové řady průmyslových USB2.0 rozbočovačů UPort™ 400. UPort™ 404 a 408 rozšiřuje USB sběrnici z 1 na 4 nebo 8 portů. Rozbočovače poskytují plnohodnotnou USB 2.0 High-Speed přenosovou rychlost 480 Mbps na všech portech i při vysokém zatížení. Řada UPort™ 400 má USB-IF certifikaci na základě úspěšného absolvování komunikačních testů. Rozbočovače mají vestavěnou ESD level 4 ochranu proti napěťovým špičkám, jsou plně kompatibilní s USB Plug & Play specifikací a mohou dodávat napájení až 500mA na všech portech, což zaručuje, že všechny USB zařízení budou pracovat správně i v aplikacích s velkým proudovým odběrem. Řada UPort™ 400 umožňuje spolehlivé a stabilní USB připojení.

První průmyslový USB rozbočovač s USB-IF certifikací
Pro zaručení maximálně spolehlivého USB připojení absolvovaly průmyslové rozbočovače UPort™ 400 certifikaci USB-IF (USB prováděcích Forum). USB-IF ověřuje řadu přísných požadavků na vysokorychlostní rozbočovače se specifikací USB 2.0. Certifikace zaručuje, že rozbočovače UPort™ 404 a UPort™ 407 plnohodnotně podporují maximální rychlost 480Mbps specifikovanou pro rozhraní USB 2.0, jsou plně v souladu s požadavky na vzájemnou kompatibilitu, poskytují dostatečné napájení pro připojená zařízení a zajišťují úspěšný přechod do high-speed reřimu ze sleep režimu.

Zabudovaná ESD level 4 ochrana
Elektrostatický výboj (ESD) může pro zařízení představovat velké nebezpečí, protože jeho napěťové špičky mohou dosahovat až tisíců voltů s velmi rychlým náběhem a mohou tak prorazit ochrannou bariéru zařízení. Pro ochranu před vážným poškozením zařízení elektrostatickým výbojem mají USB rozbočovače řady Moxa UPort™ 404/407 ochranu ESD level 4 (kontaktní napětí až 8kV, vzdušný výboj až 15kV).

Různé možnosti napájení
UPort™ 404 a UPort™ 407 umožňuje připojit napájení přes svorkovnici nebo napájecí konektor. Svorkovnice se obvykle používá pro připojení k průmyslovým napájecím zdrojům. U napájecích adaptérů je naopak obvyklý napájecí konektor. UPort™ 404 může být napájený z externího napájecího zdroje, nebo z USB sběrnice. V případě napájení z USB sběrnice není potřeba externí napájení, ale je možné připojovat pouze zařízení s malým odběrem.

USB-IF certifikace, vestavěná ESD ochrana, možnost montáže na DIN lištu nebo panel a až 7 USB portů dělají řadu Moxa UPort ™ 400 ideálním řešením pro spolehlivé připojení USB zařízení i v náročných aplikacích.

Vlastnosti

  • Hi-Speed USB 2.0 s přenosovou rychlostí až 480 Mbps
  • Certifikace USB-IF
  • Dvě varianty připojení napájecího zdroje (konektor nebo svorkovnice)
  • 15KV ESD Level 4 ochrana na všech USB portech
  • Odolný kovový kryt
  • Montáž na DIN lištu nebo na panel
  • Diagnostické LED pro všechny porty
  • Volitelně napájení ze sběrnice nebo externího zdroje (UPort™ 404)

Pro přechod na produktovou stránku klikněte zde.

Zpět na zpravodaj