Březen 2009
 
www.moxa.cz  
  PRODUKTOVÉ INFORMACE
Green bar
 
image-Gray top
  KONTAKT MOXA
 
  » Technická podpora  
  » Katalogy  
  » Napište nám  
  » Moxa Shop  
image-line
  DOZVĚDĚT SE VÍCE O...  
   
   
   
image-Gray down

 
Moxa představuje 19-slotový modulární mediakonvertor do RACK skříní

Moxa s potěšením oznamuje uvedení svého nového produktu NRack System™. Je určený pro aplikace s velkým počtem převodníků sériové linky na optiku. NRack System™ se skládá ze tří základních částí: šasi pro montáž do 19“ RACK rozvaděče TRC-190, zásuvných modulů TCF-142-RM a napájecích modulů. Moxa NRack System™ nejen zjednodušuje síťovou architekturu zmenšením počtu potřebných komponent a spojů, ale taky usnadňuje správu a servis.

Šasi TRC-190
TRC-190 je základním prvkem systému. Má výšku 2U je určeno pro montáž do 19“ RACK skříní. Obsahuje sběrnici pro zásuvné mediakonvertory a dvě pozice pro hot-swap napájecí moduly pro redundantní napájení.

Zásuvné moduly řady TCF-142-RM
TCF-142-RM jsou zásuvné moduly pro NRack System™. Jedná se o moduly převádějící signály RS-232, RS-422 nebo RS-485 na optický přenos až na vzdálenost 40km. Na modulech TCF 142 RM je možné nastavit pull high/low rezistory na 1kOhm nebo 150kOhm a moduly podporují kruhové i dvoubodové propojení optické linky.

Napájecí moduly
NRack System™ umožňuje napájení stejnosměrným i střídavým napětím. Pro zvýšení spolehlivosti je vybaven dvěmi pozicemi pro redundantní napájecí moduly. Integrace napájecích modulů do společné skříně zároveň eliminuje počet potřebných napájecích adaptérů.

více informací o NRack System™.

Zpět na zpravodaj