Únor 2009
 
www.moxa.cz  
  PRODUKTOVÉ INFORMACE
Green bar
 
image-Gray top
  KONTAKT MOXA
 
  » Technická podpora  
  » Katalogy  
  » Napište nám  
  » Moxa Shop  
image-line
  DOZVĚDĚT SE VÍCE O...  
   
   
   
image-Gray down

 
Vylepšená verze OPC serveru a Click&Go logiky pro aktivní ethernetové I/O jednotky ioLogik

Moxa vydala dva nové softwarové upgrady pro Active OPC Server Lite V1.1 a nejnovější verzi logiky Click&Go, pro své modely I/O serverů ioLogik E2240, E2242, E2260 a E2262. Upgrade pro Active OPC Server Lite a Click&Go je použitelný v kombinaci s utilitami ioAdmin V3.1 a firmwarem V3.0 nebo vyššími.

Active OPC Server Lite V1.1 usnadňuje připojení jednotek ioLogik k jakémukoli OPC klientu včetně populárních SCADA systémů. Prostým kliknutím na tlačítko vytvoří Active OPC Server automaticky všechny potřebné záznamy pro dostupné jednotky bez nutnosti zadávat IP nebo modbus adresu. Active OPC Server Lite V1.1 si můžete stáhnout zde.

Nejnovější verze Click&Go logiky usnadňuje programování lokálního řízení a signalizace díky rozšíření programovacího pravidla IF-THEN na pravidlo IF-THEN-ELSE. Další užitečné funkce jako interní registry, časovač, plánovač, vzdálená akce nebo CGI příkazy jsou nyní rovněž k dispozici a rozšiřují možnosti programování. Klikněte zde pro stažení nejnovější verze Click&Go logiky, nebo zde pro stažení katalogového listu.

Zpět na zpravodaj