Únor 2009
 
www.moxa.cz  
  PRODUKTOVÉ INFORMACE
Green bar
 
image-Gray top
  KONTAKT MOXA
 
  » Technická podpora  
  » Katalogy  
  » Napište nám  
  » Moxa Shop  
image-line
  DOZVĚDĚT SE VÍCE O...  
   
   
   
image-Gray down

 
Moxa představuje nového zástupce aktivních ethernetových I/O jednotek v modulárním provedení a se síťovou redundancí

VSpolečnost Moxa s potěšením oznamuje uvedení nové modulární aktivní ethernetové I/O jednotky ioLogik E4200. Jednotka ioLogik E4200 podporuje až 16 I/O modulů, to znamená maximálně 256 digitálních kanálů nebo 64 analogových kanálů. Zásuvné provedení modulů bez sběrnice poskytuje větší flexibilitu a možnosti rozšiřování pro různé aplikační požadavky. Nová modulární jednotka je taky vybavena větší inteligencí proti předchozím modelům a podporuje až 80 pravidel Click&Go logiky. Kromě toho nabízí ioLogik E4200 dva nezávislé ethernetové LAN porty pro síťovou redundanci a jeden sériový port k připojení GSM modemu pro SMS komunikaci.

Na událostech založená logika Moxa Click&Go nabízí možnost lokálního řízení bez potřeby propojení se vzdáleným řídicím systémem. Intuitivní grafické rozhraní umožňuje administrátorům definovat reakci aktivní modulární ethernetové I/O jednotky na vznik události pomocí sady jednoduchých IF-THEN-ELSE pravidel. Vnitřní registry přístupné přes Modbus protokol umožňují vzdálenému SCADA systému ovládat výstupy i za běhu Click&Go logiky. ioLogik E4200 také podporuje aktivní zasílání zpráv s časovou značkou přes protokoly TCP a UDP, SNMP trap, e-mail a SMS zprávy.

Jednotka ioLogik E4200 je určena především pro vzdálené monitorovací a zabezpečovací systémy jako je například zpracování pitné a odpadní vody, sledování budov atd. Aplikace tohoto typu potřebují mnoho I/O kanálů různého typu pro připojení různých zařízení jako například snímače teploty, detektory plynů snímače kvality vody atd. Tyto aplikace mohou těžit z výhody flexibility a rozšiřovacích možností modulárních jednotek ioLogik E4200.

Vlastnosti

  • Podpora až 16 I/O modulů (až 256 digitálních kanálů nebo 64 analogových kanálů)
  • Dvě ethernetové LAN rozhraní a jeden RS-232 port
  • Lokální inteligence s podporou až 80 Click&Go pravidel
  • Aktivní zasílání zpráv s časovou značkou a stavem I/O přes SMS, SNMP, TCP a UDP protokol nebo email
  • Vlastní webová konzola
  • PC utility s automatickou detekcí instalovaných modulů

Klikněte zde pro přechod na produktovou stránku

Zpět na zpravodaj